cagri sesi 

kapat
  1. cagriyi birakan, cagri birakilan ve cagri birakilan kisiye cagri birakildigina sahit olan insanlar tarafindan duyulan sestir.

cagriyi birakan "dıı" diye bir ses duyar. amma ve lakin bazı cagri birakmayi beceremeyen insanlar uzun uzun caldirdiktan sonra cevap niteliginde 'efendim' diyerek actiginiz telefona "lan ne aciyosun mnakodum kontor olsa arariz cagri birakiyoruz ara diye" seklinde sacmalayabilir ve afallamaniza sebep olabilirler.
    *
    (objebi, 09.05.2008 17:15 ~ 10.05.2008 10:21)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» akilli » yumurtayi cekicle kiran komunist » metal archives » tan tasci » my friend of misery » 17 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » kralice ve reis » unknown artist » galatasaray » polisi sag sol kavgalarinda tarafsiz sanmak » annabell lee » karpuz kokusu » tomarza nin tarihi eserleri » ogretmene hojam diyen ogrenci » kor numarasi yapmak » viktor sklovski » goztepe birinci ligde » ayse idem tumer » prefiero estar desnuda que usar pieles » anton szandor lavey » aglatmayan sogan » gevhername » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » engeller yasamimizi kolaylastirmaya bir firsattir » grand theft auto san andreas » selcuk yula » turkiye kalkinma ve dayanisma vakfi » sigaradan cekilen ilk firtla kibriti sondurmek » yiyebildigin kadar ye kampanyasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa