caglar da gecer 

kapat
  1. kıvırcık ali (ali özütemiz) türküsüdür.

Aşığım dağlara ya dost kurulu tahtım
    Çobanlar bağrımı deler de geçer
    Günümü gün eden şu kara bahtım
    Engin gurbetlerden çağlar da geçer

Hasretle geçirip gezdiğim yerler
    Vahşi kuş sesleri yaban gülleri
    Bazen Akpınar'a inen bir peri
    ince yollarımı bağlar da geçer

Örtse gözlerimi sonsuz bir dünya
    Mezarım dağlara ya dost kalsa yadigar
    Gönlümü çiğneyip giden o vefasız
    Belki mezarımdan ağlar da geçer
    #937068 (kara hilal, 01.12.2006 23:50)

© 2008 - uludağ sözlük

caglar da gecer başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. caglar da gecer ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu caglar da gecer nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» allah in yedeginin olmamasi » nazim hikmet ran » ekmek arasi lavas » ramazan davulcusunun tipini merak etmek » the juror » edgar davids » elma » erkeginin ayagini yikamayi gurur yapan kadin » acqusition » cekirdeksiz uzum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci