cagdas turku 

kapat
  1. tolga candar'ın odtü'yken birkaç arkadasıyla birlikte kurmuş oldugu özgün müzik grubu..tolga candar daha sonra gruptan ayrılmış çalışmalarına tek başına devam etmiştir..
    #329401 (crazy horse, 08.06.2006 19:46)
  2. bekle beni albümleri cok güzel olan grup..
    #329407 (crazy horse, 08.06.2006 19:47)
  3. delikanlıya albümleri bekle beni'yi aratmayacak derece güzel olan grup..
    #397809 (crazy horse, 05.07.2006 01:06)
  4. (bkz: rami kışlası)
    #397814 (zibende, 05.07.2006 01:09)
  5. yeni türkü grubunun akdeniz akdeniz albümünün kadrosunda bulunan eftal kucuk'ün, grubun ankara'dan istanbul'a geçiş yapmak istemesi üzerine ayrılarak odtü'lü 3 arkadaşıyla birlikte 1985 yılında kurduğu gruptur. tolga candar'ın tok ve muhteşem sesi yanına erkan oban ve bahadir suda'nın da müzikal yeteneklerini kattığımızda ortaya nadide bir grup çıkıyor.
    #3621820 (Dionysos, 05.07.2008 01:35)

© 2008 - uludağ sözlük

cagdas turku başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cagdas turku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cagdas turku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuk hamam » ibadeath » opel corsa » starcraft ii » ts transferlernin gazetelere kemenceyle poz vrmesi » avea nin sms i yeterli bulmayip aramaya baslamasi » seytan yemini » birtanesinden birtanesine » asfalt silindiri ile pizza hamuru acmak » metal muzik gotunuze girsin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci