cafer ozkul 

kapat
  1. fransa rouen üniversitesi rektörü, ordinaryus fizik profesörü.
    #2882623 (beyazyelkenli, 23.01.2008 03:33)

© 2008 - uludağ sözlük

cafer ozkul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cafer ozkul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cafer ozkul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seninki kac santim » eidetic imge » robinson crusoe 389 » regl kokusuna cozumler » insomnia » jerusalemm » brick top » borsa dusunce uzulen yurdum insani » x aleyhine girilen entry ye eksi oy vermek » varsani » hic olmadik zamanda hastalanmak » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir » karpuz getir yiyeyim » hasretinden haci sakirleri deldim » gitme diye yalan bile soylerim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sherry stringfield » human blue » damdan dusen eski sevgili » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » hayata tutunmaya calismak » kinder supriz karpuz » ucgensel terapi » arda turan » yaran entryler » canim evlenmek istiyor ulan » camel natural flavor » eric cartman » these living arms » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler