cadiri yamaca kurmak 


kapat
  1. 3-4 gün kalınacak ise büyük sıkıntıdır. bütün gece yer çekimi denilen sevimli şey tarafından aşağı yuvarlanıp, bir dağ başağıymışçasına sürünerek yukarı çıkmaya çalışırsınız. zaten çadır uçmasın diye birçok çaba sarfettikten sonra, gece de rahat bir uykuya kavuşamazsınız.

    (bkz: çadırla birlikte yuvarlanmak)
    #3703411 (vanti lator, 22.07.2008 18:18)
  2. (bkz: çadırı kurmak)
    #3703437 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 22.07.2008 18:21)
  3. cadiri akarsu civarina kurmak gibi yanlış bir seçimdir.
    #3703470 (stalker, 22.07.2008 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

cadiri yamaca kurmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cadiri yamaca kurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cadiri yamaca kurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radikal genc » sozluk yazarlarinin itiraflari » anne bana ogun samast beresi orsene » ac gozlu turk esnafi » white house » yavuz sultan selim » baykal s gang » across the rainbow bridge » cizgi film karakterine asik olmak » turkler islam in basina gelmis en guzel seydir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games