cacophony 

kapat

1. marty friedman ve jason becker'ın kurduğu Amerikalı Shred/Speed Metal grubu. Ayrıca bateride Atma Anur, bass gitarda Jimmy O'Shea ve vokallerde Peter Marrino vardır ama grubun en büyük özelliği gitaristleridir. Grup, Jason ve Marty'nin solo albüm çalışmalarına ağırlık vermeleri üzerine dağılmıştır. iki albümleri vardır: Speed Metal Symphony (1987), Go Off! (1988)
    #476086 (shakesbeer, 30.07.2006 05:33)
  2. marty friedman ın deneysel müzik icra ettiği projedir; ninja çok hoş bir parçadır.
    #1954744 (Disco Inferno, 17.07.2007 19:28)
  3. iki gitar virtüözü jason becker ve marty friedman tarafından 1986 yılında kurulan speed metal grubu. speed metal symphony (1987) ve go off! (1989) adlı iki albüm yapan grup, iki gitaristin başka projeler denemek istemesi nedeniyle gruptan ayrılmaları sonucu dağılmıştır. o kısacık dönemde speed metalin en güzel örneklerini sunmuş, özellikle iki virtüöz gitaristin mükemmel uyumu ve harika sololarıyla büyük bir başarı elde eden bir grup olmuştur. ilk albümde marty friedman, ikinci albümde ise jason ön plana çıkmıştır.
    #3386460 (johnnyturhan, 12.05.2008 04:58)
  4. speed metal in kralları, dünya nın gelmiş geçmiş en büyük virtüözlerinden jason becker ın eski grubudur. kendisi ise şu anda als hastaığıyla pençeleşmekte ve sadece göz kaslarını oynatabilmektedir.
    #5391121 (ben sucsuzum hakim bey, 14.06.2009 16:16)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

cacophony başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. cacophony ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cacophony nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about cacophony. Copyrights of the articles are belong to their authors.