cabrio denizalti 

kapat
  1. * 1487 yılında türkler tarafından geliştirilen ilk ustu acik denizalti. bu denizaltıyı ilk kullananın ise piri reis olduğu söylenmektedir. o zamanlar batıdan öndeymişiz bak.
    #1931785 (Stormbringer, 14.07.2007 13:27)
  2. görenlerin gemi zannettiği fakat üstünün 5.8 saniyede kapanması ve dalışa geçip düşmanlarının bacakları arasında geçmesiyle ünlü türk denizaltısıdır. su içinde osurma mekanizması bile vardır. bu sayede düşmanlar battığını sanar ama içerde müretebat gülmekten yarılır.
    savaş zamanı dışında dipten kum çıkararak vatana millete hayırlı işler yapan yine aynı denizaltıdır.
    *
    #2091701 (scarface, 08.08.2007 10:26 ~ 10:58)
  3. süper aygıt. diğer farklı kullanımları ve amaçları olanlar için: (bkz: kitab ul hiyel)
    (bkz: ihsan oktay anar)
    #2091751 (galapagoslu iguana, 08.08.2007 10:38)

© 2008 - uludağ sözlük

cabrio denizalti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. cabrio denizalti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu cabrio denizalti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cix mekanda ayran icmek » kimler unutmadi ki » slipknot » ilginc olum vasiyetleri » chp nin 11 i » good times bad times » tasakli olmak » ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim » yarmuk savasi » rotus istegi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games