c takimi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. almanya turnuva takimi da biz fincan takimi miyiz
  2. kiz takimi
  3. saz takimi
  4. paf takimi
  5. tus takimi
  6. rol takimi
  7. 18 ler takimi
  8. a takimi
  9. besiktas vah takimi
  10. lokma takimi

© 2008 - uludağ sözlük

c takimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. c takimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu c takimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ketoral sampuan » yazarlarin en cok kullandigi butonlar » gogol » otel mi lan burasi » behind of the scenes » arabeks » memleketinden uzakta universite okuyan kiz » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » kanla abdest alanlar » yilan » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » sevgilisini arkadaslariyla bir araya getiren erkek » akasya duragi » guzin abla » opera » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uluslararasi ogretmenler gunu » sigaranin icinden odun parcasi cikmasi » muslugu actim tipasini taktim » gokhan birben » nerede bu 8 bin yazar » dostum vatandas demissin ama bunlar resmen koyun » new user yontemi » tom ve jerry gibi iyi anlasan yazarlar » erkek cinsinin ezik olmasi » 2 kasim 2001 bursaspor galatasaray maci » tokatspor » seovinin yorulmasi » pantolonunu memelerine kadar ceken adam » wind of change » antalyaspor