c and a 

kapat
  1. icinde yessica, your 6th sense, angelo litrico, westbury, canda, baby club, palomino, here and there, clockhouse, jinglers, rodeo sport isimli markalar barindiran uluslararasi bir giyim firmasi.
    #2106265 (bilmem, 10.08.2007 16:36)
  2. c&a buying kg.
    türkiye'deki imalatçılarına kan kusturup 3 kuruş fason ödeyen onun da yarısını reklamasyonla geri alan giyim firması.
    #2106298 (no tengo lugar, 10.08.2007 16:40)
  3. http://www.c-and-a.com
    #3480979 (realoqus, 01.06.2008 23:55)
  4. alaman menşeili giyim firmasi. almanya 'daki en ucuz giyim zincirlerini oluşturan markalardan birisi olup, fiyatına göre de mamulleri iş gören cinstedir efendim.
    #3673925 (faidelibilgi, 16.07.2008 20:57)

© 2008 - uludağ sözlük

c and a başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. c and a ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu c and a nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demet evgar » derin bir ah cekmek » para bozmayan taksici » yildiz teknik universitesi » nalan » turk kiziyla ilgili sikko tanim bulunmayan sozluk » kaspersky nin goruntulemeye izin vermedigi baslik » aglayan erkeklerin duygusuz bakislari » el camino » karnimac » sarki soyleyerek yurumek » annenin degerinin anlasildigi anlar » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » yuz paralik adam olacagina duz memeli kadin ol » fenerbahce puan kaybetmez puan verir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ashaf » su icerken agizdan cikan garip ses » guzin abla » uyurken baskina ugrayan teroristin dusunceleri » sehit » past perfect tense » sehit haberleri vs eglence programlari » ponyo » ne icirdiniz lan bana » pot belly » var misin yok musun doruk » yumurta topuklu ayakkabi » yaratici fenerbahce taraftari » rubikon u gecmek » ricardo diaz