byo bak hakaret etmedim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hak etmedim seni
  2. sozlesmeyi kabul etmedim
  3. isyan etmedim pisman degilim
  4. hakaret edene hakaret etme hakki
  5. hakaret var
  6. hakaret
  7. turkluge hakaret
  8. cumhurbaskani na hakaret
  9. agir hakaret
  10. bu hakaret kime

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ergun poyraz » leylim ley » killik » sirri sureyya onder » gay hakem » 1938 » do the right thing » mustafa armagan » dertler benim olsun » youtube » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » ask oldurur » allah a inanmama sebepleri » eskidendi cok eskiden » iyisi mi » tavuk utmek » bezgin » trombosit » anadolu universitesi » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » cemalnur sargut » yalinayak basi kabak » eski sevgiliden gelen mesaj » daha iyi olmaz miydi » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » yilmaz vural in gs teknik direktoru olmasi » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » 01 ucu olan var mi » idrardan karakter tahlili yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa