bwcorpse 

kapat
  1. sözlüğe yeni katılmış abimiz hoşgelmiştir kendileri. kendisi ile türkiye-yunanistan maçını bursada çam da bira keyfi ile izleme şerefine eriştiğim abim. sen olmasan biz ne yapardık denilesi abimiz, dostumuz ve yazar.
    edit: tabi bazı bira dökme olaylarına * maruz kalmamıza rağmen abimle iyi korunduk diyebiliriz.
    #1460780 (DayDreamers, 27.03.2007 23:21)
  2. kankam, buraya musallat ettiğim, cansiralar üretim müdürü, diplomasını kısmetse bir ara alacak olan, usta şoför, deli beşiktaşlı, izmir-bursa-eskişehir üçgeninin adamı, çam ın değişmez ismi, sayesinde bolca beleş patates yediğimiz, tribalwars ve bitefight kralı * ama ölümüne kankam olan yeni gelmiş hoş gelmiş yazar kişilik.
    #1460835 (220voltyiyenadam, 27.03.2007 23:31)

© 2008 - uludağ sözlük

bwcorpse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bwcorpse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bwcorpse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ambale » herkese abazan diyen abazanin hasi » teshircilik » daniel gonzalez guiza » zeyrek sigorta mudurlugu » nou camp » korkunun sozleri » bazi yazarlarin oy vermeden oy beklemesi » never neverland » mini etekle ahlak kavramini bagdastiran zihniyet » moderasyonun erkeksi gorunen kadinsi tavirlari » dunya kadar malin olacagina findik kadar » uludag sozluk » templar » hayattan vazgecmemek icin bir neden » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » subtle butt » kayseri sucugu » osmaniye nin surekli sehit vermesi » scatman » uefa kupasi » antalyaspor » atletico mineiro » aycicek yagi » evrim teorisi » pkk vuruyor hukumet uyuyor » feda olsun » cok kastim 29 karakter rumuza » otel mi lan burasi » bakinizlarin kullanilma sekli » akp nin saldiri icin irak hukumetini uyarmasi