buzdolabi poseti 

kapat
  1. gıdaların buzdolabında kuzu kuzu yatmasına yarayan saklama aparatı, bildiğin poşet.
    #669435 (asiti kaçmış kola, 26.09.2006 23:15)
  2. iNSANI GICIK EDEN BiR HIŞIRTISI OLAN,TAM ŞEFFAF OLMAYIP SANKi BUZLU iZLENiMiNi UYANDIRAN POŞET.
    #669541 (GÜLS, 26.09.2006 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

buzdolabi poseti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buzdolabi poseti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buzdolabi poseti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chief » umbertobaggio » revigen » radak emikis » parayi bulunca nick degistirmek » duserken son anda bir yere tutunmak » vonal » bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi » ogretmene sigara ikram etmek » yanmisim sonmusum ben » red star belgrade » itirazim var » zonguldak » pkk nin kurt kokenli vatandaslara zarar vermesi » dogustan lise 2 terk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgilisini bara goturen erkek » burdayim » ertugrul saglam » spor programlarini izlemeyen fb li taraftar » besir atalay » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » ses bombasi » lise de siranin en arkasinda cam kenarinda oturmak » kurt student » her yil 100 bin fethullahci polis oluyor » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » namussuz aksamlar » aragones ile kurbanda danaya girmek » susuz anadolu ogretmen lisesi » mono