buzda dusmeden yurume teknikleri 

kapat
  1. istanbulda ne zaman kar yağsa ana haber bültenlerinde itina ile öğretilen olaydır. anasını satım sadece istanbulda yaşayan insan var dimi her zaman göstersenize, yada hiç göstermeyin biz çocukmuyuz lan yürümeyi öğretiyonuz.
    #2936125 (sickthread, 02.02.2008 09:03)
  2. ayağımızın altına zincir bağlamak.
    #2936131 (kleis, 02.02.2008 09:11)
  3. ayakları sürüyerek gitmek; kayıp düşseniz bile canm zaten ben kayıyordum yoksa düşmem diye işin içinden tereyağından kıl çeker gibi çıkılır.
    #2936145 (mujj, 02.02.2008 09:26)
  4. - adımlar arası mesafeyi kısa tutmak. * *
    - mumkunse eldiven giymek ve bu sayede elleri cebe sokmamak. *
    - biraz önce önünde göt üstü düşen arkadaşa gülmemek. *
    - düşen arkadaşı kaldırırken mümkünse sağlam bir yere tutunmak degil ise s.kt.r et kendi kalksın.
    #2936152 (MeLaNKoLiK, 02.02.2008 09:30)
  5. sevgiliye tutunarak yürümek ve ellerini cebinden çıkarmak.
    #2940045 (pandoraninkukusu, 02.02.2008 23:31)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

buzda dusmeden yurume teknikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buzda dusmeden yurume teknikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buzda dusmeden yurume teknikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about buzda dusmeden yurume teknikleri. Copyright of the articles are belong to their authors.