buz bar 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu
  2. bu 2527 ax
  3. bu abdestle daha cok namaz kilinir
  4. bu abluka dagilacak
  5. bu adalet pek adil bir sey degilmis
  6. bu adam brezilyalilardan daha brezilyali
  7. bu adam buraya 1 macligina gelmedi
  8. bu adam hep alsin ben hep veririm denilenler
  9. bu adam hep konussun ben hep dinlerim denilenler
  10. bu adam hep konussun ben hep gulerim denilenler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seri eksi oy veren ibne » at gozlugu takan insan » mc derbeder » peg bundy » bosu » 3 doors down » lokum diyor lokum » alternative 4 » demokrasi » gazi iibf deki dtp kadin kollarinin actigi stand » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » kadirli nin tarihi eserleri » annabell lee » 22 eylul » warum » beylikduzu » ucyuz besyuz » encam » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » futuremark » as the eternity opens » deniz baykal in rodos a yuzmemesi » behcet celik » penguen » hande kaya » joe satriani » cep telefonunu evde unutmak » laguna beach » i shall lead you shall follow a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa