buyunce ne olacaksin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buyunce de giymek
  2. buyunce hayatin daha da zorlasmasi
  3. baba olacaksin
  4. ne doktoru olacaksin
  5. son askim olacaksin
  6. buyuyunce ne olacaksin
  7. sen tam bir ezik olacaksin
  8. sen ne olacaksin simdi
  9. benim olacaksin
  10. benim olacaksin bebek

© 2008 - uludağ sözlük

buyunce ne olacaksin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyunce ne olacaksin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyunce ne olacaksin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dedirten dedirten insan » bu ne bohem ya » anket basliga mal gibi cevap girmek » luis aragones » tisri ayi » ne olacak bu fener in hali » huseyin celik » luciddreaming » eski sevgilinin esinden ayar yemek » edi bese pkk » kitap yazip bastirmamak » usgs » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » yanmisim sonmusum ben » yaran turkce altyazi cevirileri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » felsefe » anadolu rock » bilgehan » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » taye taiwo » sevgilinin komunist olmasi » yay burcu kadini » yaran diyaloglar » yaran baslik yonlendirmeleri » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » yagli saclardan kurtulmak » evire cevire dovmek » her sabah gunaydin mesaji bekleyen sevgili » eksi sozluk istanbul sa uludag sozluk bursa dir » super mario nun cocuklarina isim onerileri