buyumeye baslayan gogusler 

kapat
  1. ilk başta gizlenmeye çalışırlar, hala barbie lerle oynayarak unutulmaya çalışırlar. ama acı son geciktirilemez ve her şey olduğuna varır.
    #67953 (steve, 15.02.2006 13:43)
  2. üzerine bant yapıştırma, kambur yürüme vb... eylemlerle gizlenmeye çalışılan hazineler...
    #67954 (ferrole, 15.02.2006 13:44)
  3. hanım kızlarımızın sutyen takma gerçeğiyle yüzleşme sebebidir.
    #67957 (cikarinbeniburdan, 15.02.2006 13:44 ~ 13:45)
  4. (bkz: surekli buyuyor efendim durduramiyoruz)
    #67964 (Jusenas, 15.02.2006 13:47)
  5. tehlike çanlarına benzetebiliriz artık bunları.
    #68002 (palta, 15.02.2006 13:56)
  6. bu göğüslere,gazoz kapağı benzetmesi yapılırdı vakti zamanın da.
    bayanlar için; (bkz: anladın sen)
    #86997 (febe, 25.02.2006 02:25)
  7. erkekler bana bakıyor mu meragının dogus nedeni.
    #507468 (hayrola_genc, 07.08.2006 03:06)
  8. genelde üzerlerine anneanne, babaanne gibi batıl inanç sahibi aile büyükleri tarafından kase kapatılan şeyler. **
    #507473 (norma, 07.08.2006 03:10)
  9. bayan arkadaslarımızın acınılası dönemlerdir.

(bkz: büyü de gel cocuk büyü de gel)
    #507485 (blackjack, 07.08.2006 03:13 ~ 26.10.2006 13:05)
  10. (bkz: gelişme belirtileri)
    #507521 (shyer, 07.08.2006 03:34)
  11. (bkz: sivilce onlar sivilce)
    #507603 (BoHeMiaN, 07.08.2006 04:23)
  12. göhsünde memelerun eruk dikeni gibi,açilmus saçilmussun deniz yelkeni gibi....haydeee ... Bir diğer deyişle memecik
    #507629 (parpalepe, 07.08.2006 04:41)
  13. ergenlikte yaşanan değişimlerin tabiri caizse en bi çileli olanıdır. yani en azından benim için öyleydi.

şimdi efendim, eğer sayın ebeveynleriniz tarafından ilkokula bir sene geç yazılmışsanız, bir de ergenliğe sınıftaki herkesten önce giriyorsanız, bilinmedik çilelerin kapıları size sonuna
    kadar açılmış demektir.

göğüslerin büyümesi başlı başına bir problemdi zaten benim için, lakin bu süreci iyice çekilmez hale getiren etkenler de yok değildi tabi. örnek vermek gerekirse bunlar; sınıftaki piç
    erkek çocukları, anlayışsız kız arkadaşlar, evin .bne ihtiyacını tek başına karşılayan, ıslah olmaz kardeş ve her boka dahil olan meraklı komşu teyzelerdi benim için.

zaten psikolojim bozuk, "ulan nerden çıktı şimdi bunlar" diye bocalıyorum, çocuk muyum artık genç kız mı oldum bilemiyorum, çekmediğim dertle çile kalmamış. bir de bu vaziyetime
    anlayışla yaklaşmayan saygısız insanlarla doluydu çevrem.

misal piç kardeşim, "ablamın memeleri var, ahaha ablamın memeleri vaaaaaar!" diyerekten kanepeden kanepeye zıplarken, neler çektiğimi bilemezsiniz. altın gününe gelen lanet olası
    komşu teyzelerin "ayy ayy cicikleri mi büyümüş bunun kikiki" diye komik olduğunu sandığı espriler yaptığı zaman, kendimi falezlerden nasıl atmayı düşündüğümü de bir ben bilirim. tüm bunlar
    yetmezmiş gibi, göğüslerime kase kapatmaya çalışan bir babaannem de vardı.

insan içine çıkamaz olmuştum ulan. hani çevrede şöyle benle aynı durumda, varla yok arası göğüsçükleri olan bir yoldaş olsa, "neyse" diyeceğim.
    ama bendeki öyle kör bir talihti ki, nedense o yıllarda çevrede benden başka göğüsleri büyüyen kız çocuğu yoktu. bir anda herkesin ilgi odağı olmuştum.

sınıftaki kızlar cicili bicili dapdar badileriyle geldiği zaman, benim iki beden büyük tişörtlerimi görenler bana acıyarak bakardı. ya da ben paranoyak olmuştum bilmiyorum. herkes sanki
    bana bakıyor ve gülüyordu.

hatırladım da, bir gün sınıftaki erkekler bana bakıp fısır fısır konuşuyorlardı, öğleden sonra okula gelmememiştim kahrımdan.
    denize de binbir itirazdan sonra giriyordum. kimse de elimizden tutup bak şu şöyledir, bu da böyledir demedi ki.

ah ulan anne. neler yaşıyordum o zaman biliyor musun? senin arkadaşlarına kaç defa suikast girişiminde bulundum sayabilir misin? hele o .bne kardeşimin moralimi eksilerin altına düşürdüğü
    zamanlara ne demeli? peki ya mahalledeki arkadaşlarına benim göğüslerimi anlatıp güldüğü zamanlar?

diyeceğim o ki, bu büyümeye başlayan göğüsler hayatımda derin hasarlara yol açtı. 2 senemin heba olmasını da geçtim, canımdan bezmiştim.
    #4462346 (vampirella, 03.01.2009 20:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

buyumeye baslayan gogusler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyumeye baslayan gogusler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyumeye baslayan gogusler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about buyumeye baslayan gogusler. Copyrights of the articles are belong to their authors.