buyuksun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lan istanbul sen mi buyuksun ben mi
  2. baba buyuksun
  3. buyuksun baba
  4. otisabi sen mi buyuksun ben mi buyugum
  5. ne kadar piyasa olsan da buyuksun metallica
  6. allah sen buyuksun yarabbi diyen teyzeler
  7. sen mi buyuksun hayir ben buyugum ben yasar usta

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tek basinaligin yolcusu » yildiz makarna » uludag sozluk mahallesi » tanrinin ulkesinde rabbinin korumasinda » rhinoceros » maddeyi esas almak » ozzy osbourne » dudullulu dul dudu » sabah sabah akla dusen sarkilar » henri bergson » ben keder uretir dert yaratirim » ani bir kararla basbakan olmak » buyuk yalnizlik » uludag sozluk vs eksi sozluk » dusler tutkular suclar » yanlis anlasilmis sarki sozleri » sonmez karakurt » edirne tarihi eserleri » icimdeki deniz » ermac » vaudeville for vendetta » tatli bir viraj » moa » the great gatsby » gece yolculugu » vize nin tarihi eserleri » uhu » hakan tasiyan » ogrenci evi alternatifleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa