buyukanit sasirma sabrimizi tasirma 

kapat
  1. genelkurmay başkanı yaşar büyükanıt'ın ettiği kelamları kendisi için sıkıntı doğurduğunu gören kişi veya kurumun aşırma sloganıdır.

üzerinde yaşanan coğrafyada sağından soluna, kıyısından köşesine her görüş askere, askeriyeye değişik nedenlerden dolayı sempati besler. kimi bunu baba ocağı diyerek, kimisi şehitlik mertebesi diyerek kimisi laiklik diyerek, kimisi vatanın bölünmez bütünlüğü diyerek, kimisi üniter yapı diyerek sembolleştirir.

sizce bir adam yaşar büyükanıt ve temsil ettiği makamdan neden hazzetmez?

-----

- büyükanıt şaşırma sabrımızı taşırma!
    + hooopp bilader ne iş?
    - yaşar büyükanıt'ı sevmiyorum, konuşmaları bende nefret duygusu uyandırıyor...
    + barzani ne veriyorsa iki katını versem sana?
    - kabul! ne yapacağım?
    + bana çay demler misin?

sadet; toplumları aydınları ve/veya münevverleri uyandırır...ama et kokarsa tuzlanır, tuz kokarsa ne yapılır?

http://www.haber1.com/haber.asp?id=148166
    #1540639 (scooby doo, 18.04.2007 19:38 ~ 21.04.2007 15:20)
  2. güruh : büyükanıt şaşırma, sabrımızı taşırma!
    büyükanıt : taşsa ne olur lan!
    güruh : pıss..
    #1540646 (arude50, 18.04.2007 19:40)
  3. (bkz: şimdi faşizm zamanı)
    #1540648 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 18.04.2007 19:40)
  4. kapasite(!)si siddetle merak edilen hilkat garibesinin sabrinin tasmasi durumunda akibetini goz onunde bulundurmadan savurdugu tehdit(?)* sozu.
    #1540659 (sydera, 18.04.2007 19:43)
  5. bu bir uyarı ise müeyyidesi nedir diye sorulması gereken işbirlikçi slogan.
    #1541026 (eskicameldahaiyiydi, 18.04.2007 21:43)

© 2008 - uludağ sözlük

buyukanit sasirma sabrimizi tasirma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. buyukanit sasirma sabrimizi tasirma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyukanit sasirma sabrimizi tasirma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mr » miller » isyerinde findik fistik yemek » tekyumruk » testosteron » oya bora » kopeklerdeki son dedigini anlamadim bakisi » kucukken sevilmeyen seyler » hayvan keserek bayram yapmayi aklim almiyor » ergenekon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games