buyuk ulku 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ulku
  2. cahit ulku
  3. ulku azrak
  4. ulku nugay
  5. ulku adatepe
  6. hakki ulku
  7. sedat ulku
  8. ulku ozalp
  9. ulku takvimi
  10. ulku dogancay

© 2008 - uludağ sözlük

buyuk ulku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyuk ulku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyuk ulku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hertha berlin eski hertha berlin degil » zall in yazarlara deprem tatbikati yaptirmasi » cok efendi bir adam olmak » ironi » hayrunnisa gul » 80 lerde cocuk olmak » x takimi taniyalim » bir sigara birakma yontemi olarak sms » woke up this morning » muktedir » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » medyum » ertugrul saglam » hilmi ozkok » gunun sozu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » oha dedirten gol videolari » lcd vs plazma » yasli teyze » yaran msn iletileri » nihan » nubuntu » cagla kubat » facebook taki fotograf yorumlari » kopete » gunluk dil » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » istanbul un halleri » bluevelve