buyuk teknoloji var bunun arkasinda ali 

kapat
  1. derby reklamında ali desidero fanatikleriden birinin patlattığı bomba.her izleyişimde beni komaya sokar bu söz.çok komik çook.
    #499764 (prestij muzik ailesi, 05.08.2006 05:45 ~ 06:19)

© 2008 - uludağ sözlük

buyuk teknoloji var bunun arkasinda ali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyuk teknoloji var bunun arkasinda ali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyuk teknoloji var bunun arkasinda ali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ufak hayallere sahip olmak » bolubeyi » teknosa » altta kalanin cani cikti » ben ask oldugumu aglarim » kaybetmek esraridir olmanin » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » jiriskop » respect my authority » yasa mustafa kemal pasa yasa » sabetayist » yaran ogrenci isleri diyaloglari » seovi » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » doomsday » kiz olmak » sol frame » mustafa kemal ataturk » jet turleri » bir boka benzemeyen minimal siir » burada allah yok peygamber de tatilde » cizgi roman » sezercik onun bunun cocugu » galatasaray formasi » hasan mezarci » yastikalti bank » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » hayat memat meseleleri