buyuk ankara festivali 

kapat

1. Atatürk Kültür Merkezi alanında 1-9 ağustos tarihleri arasında büyük(!)*********** sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek büyük(!) festival.

Lakin lafa nerden girsek bilemiyorum, söyleyecek çok şey var bu hususta... Şimdi efenim, zat-ı muhterem belediye başkanı bundan üç, bilemedin beş ay önce ağıtlar yakıyor. para yok, pul yok. 3 tane metro hattına birden başladık kaldık çulsuz. şimdi hiç birini bitiremiyoruz. derhal bir şeyler satmak lazım. elde ne var ? doğalgaz. hemen satalım... nitekim satar. 1 milyar 610 milyon dolar cepte...

artık para bulunmuştur, halk sevinir metrolar bir an önce tamamlanacak, ulaşım biraz daha kolaylaşır en azından vs...

günümüze ışınlanalım tekrar. sadece çayyolu metrosunun yapılıp bitirileceği söyleniyor. keçiören ve sincan metrosu başka bahara. ama çayyolunda da pek bir atraksiyon yok hala. artık biter mi bilemiyoruz. belki odtü arazisine cukka yapılıp, o taraflara sosyal hizmet tesisleri yapılırsa ulaşım kolay olsun diye bitirilebilir. başka türlü zor.

şimdi nerden bulaştık biz bu işlere diyorsunuz, şurdan geldik, para insanı çok değiştiriyor efendim. söylediklerini yapmaz oluyor insanlar. yaz başladığından beri ankara da bir festival havası ki sormayın. önce ilçe ilçe gezdiler, her ilçe de bir festival çaktılar. yukarıdaki büyük(!) sanatçılardan bir kaçı ve diğer bir kaç büyük(!) sanatçı ile.

yav ne zenginmişiz biz, festival yap yap bitmiyor para. bi tane daha çakalım. hem bak parti de kapanmadı, kutlamış oluruz. kimi çağıralım bu büyük(!) festivale. ibrahim tatlıses. büyük adam. bakma arada pot* deviriyor ama olsun, halkın çoğu sever. ama bir dakika efendim, bu adam seçimlerde bizim en büyük(!) rakibimizden aday olmadı mı ? hani cem uzan'ın partisinden. üstelik mağlum partinin oyları bölünmesin diye urfa'dan değil de istanbul'dan adaylığını koymadı mı ? olsun ya, biz keyfimize bakalım. söylesin şarkıları. verin milyonları...

ha bu adara söylemeden geçmeyeyim, ankara otobanına iki köprülü kavşak daha kazandırıyorlar. optimum'un ve aile yaşam merkezi'nin bulunduğu kavşaklara. böylece yolu düşüpte zorunlu olarak ankara üzerinden geçmek isteyen kişiler, son sürat ankara'dan kaçabilir.

haydi festivale.
    #3749865 (aoms, 31.07.2008 16:40 ~ 18:02)
  2. büyük ankara sehri'nden sorumlu belediyenin, milletin köprüsünü, yolunu*, okulunu* yapması ve de suyunu vermesi gerekirken; yaptığı oy toplama kampanyasıdır.

hadi getirdiği adamlar da adam olsa; nota bilmeyen, eğitimsiz, efendime söyleyim; vücut işçiliği yapan, sanatçıyım diye geçinen şarkıcı kişiciklerine boştan yere yedirilecek paranın ana düşüncesi olan festival isimli ''oylar akp(r)p'ye**'' kampanyasıdır.
    #3749915 (sockrates, 31.07.2008 16:56)
  3. annemin "ibrahim tatlıses, sibel can, gülben ergen, sebnem ferah* geliyormuş" dediği gereksiz aktivite *
    #3749938 (aeon, 31.07.2008 17:05)
  4. nedense reklamı bursa'daki billboardlarda yapılan etkinlik. hayır, bana niye propaganda yapıyosun ki sayın i.melih gökçek ? taa bursa'dan kalkıp festivalini mi izlemeye geleyim bu sıcakta, bu "susuzlukta" ?!

ben ankaralı olsam, merak ederim. bu adam buradan oy da almayacak, ama haftalıgı 1000 ytllerden daha pahalı billboardlara çarsaf çarsaf ilan veriyor. insanın aklına ister istemez bir nevi para aklama, fatura şişirme hadisesi mi var diye gelmiyor değil...

ha bu arada "susuzluk" falan dedim ama ankaralılar alınmasın lütfen. benim sucum yok, belediyeleri adam gibi temiz su getireceğine, işi gücü bırakıp konser yapıyor. cümle aleme duyuruyor. ben napayım ?!
    #3749958 (montajelemani, 31.07.2008 17:31 ~ 17:34)
  5. ankara büyükşehir belediyesinin büyük borçlar altında * büyük sanatçılarla sadece ve sadece gündem yapmak, televizyonlarda ismim duyulsun amacıyla yaptığı gelen şarkıcılardan da anlaşılacağı gibi şentepe,sincan vari kesimlere hitap edecek festival.

burda dikkat çeken festival sözcüğüdür.tdk festival için su 4 maddeyi koymuş:

1-Dönemi, yapıldığı çevre, katılanların sayısı veya niteliği programla belirtilen ve özel önemi olan sanat gösterisi.

2-sinema, tiyatro Belli bir sanat dalında oyun ve filmlerin sunulması ve gösterilmesi sonunda ödül, derece verilmesi biçiminde düzenlenen ulusal veya uluslararası gösteri dizisi, şenlik:
    "Antalya film festivali."

3-Bir bölgenin en ünlü ürünü için yapılan gösteri, şenlik:
    "Kiraz festivali."

4-teklifsiz konuşmada Düzensiz toplantı, curcuna

büyüklüğü ve uzunluğu düşünülüp duyurular da göz önüne getirildiğinde sanırım 4. madde büyük(!) ankara festivali için en uygun olanı. curcuna, milleti uyutma projesi.

küçücük bir bilgilendirme notu:

güncel halini bulamadım ama ankara büyükşehir'in kasım 2007 itibariyle botas'a 676 9 milyon dolar
    hazine'ye ise 339 873 568 dolar borcu var.
    bu hesaba geçtiğimiz aylarda yapılan kızılırmak'ın pis suyunu getirme mailyeti katılmamıştır.

2008 temmuz itibariyle olan borç öğrenilmiştir:
    botaş'a 1 milyar 250 milyon ytl
    hazine'ye 3 milyar 900 milyon ytl !!!

"kısaca ayranı yok içmeye tahtrevanla gider sıçmaya"
    #3755570 (xargn, 01.08.2008 16:54 ~ 03.08.2008 11:16)
  6. ankara büyükşehir belediyesi'nin düzenlediği etkinliktir.

bazı şeyler söylemek de farzdır. ilk olarak melih başkan paramı geri ver lan! tırt adamları getirmişsin üstelik dünyanın parasına...
    festivalin adı sincan festivali olarak değiştirilmeli. hedef kitle orası ki zaten otobüste kaldırırsın sen başkan bey...
    getirdiğin birbirinden rezil ve artık defterleri kapanmış insanları "büyük starlar" olarak lanse etmen bir tarafa, kişisel olarak biliyorum ki hepsi dünyanın parasını alıyorlar. ayrıca seda yengemizin kocasını da unutmamışsın, es geçmemişsin, nitekim büyük adamsın... babacan bir tavır seziyorum sende...

ulan bu kadar paraya değer mi? festival bu mudur? ne biçim başkansın lan sen?
    #3755598 (fatihkul, 01.08.2008 17:00)
  7. terör bitti..
    kıbrıs sorunu da..
    artık asgari ücretle çalışan insanlar günde 2 çeşit yemek yiyebiliyorlar.
    hatta simitçiler bile oldu simit sarayi..
    ulusal çıkarlarımız yolundaki çalışmalar da sorunsuz ilerliyor..

biraz daha lokal düşünmek gerekirse eğer,

suda arsenik skandalı yok,
    trafik de su gibi akıp gidiyor,
    hatta öyle ki festival alanına 3 dk uzaklıktaki köprü bile ayakta,
    insanlar beşevlerden tandoğana 40dk da ilerlemiyorlar artık.
    sokaklar da tertemiz hatta misss!

yerel birimler çalışıyor..

yerel seçimler de yaklaşıyor..

e o zaman herkes festivale, ne duruyorsunuz lan?
    #3759984 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 02.08.2008 16:19)
  8. melih insaninin paraya kiyip, cevre illerdeki billboardlara bile kendi koca kafasinin oldugu afisleri astirdigi festivaldir. anlasilan odur ki, ankara belediyesi mucavir alani cevresindeki 7 ili de kapsayacaktir yakinda. bu organizasyonu yapan gozluklu sirine sunu demek istiyorum;
    cıkar len gozluklerini, kafa atacam.
    #3760025 (turquovadise, 02.08.2008 16:33)
  9. 1-9 ağustos mu yoksa 1-9 temmuz mu olduğunu tam olarak başlarda anlayamadığımız çünkü yaklaşık 20 temmuzda afişler asıldığında gelen şarkıcıların program tarihlerini temmuz olarak veren ankara büyük şehir belediyesinin düzenlediği festivalimtrak oluşumdur.
    başlarda afiş aynen şöleydi:
    1-9 ağustos ankara festivali
    ****buralarda bi sürü resim gelen şarkıcıların falan aralarında i.melih gökçek de vardı sanırım ağzı kulaklarında el sallarken ama emin değilim genelde öyle oluyor ama****
    1 temmuz sibel can
    2 temmuz ferhat göçer
    .
    .
    .
    işte bu böyle devam ediyordu. tamam basımda hata olmuş olabilir ama bu afişlere hiç mi bakmadınız yoksa kızılırmak suyunun etkileri mi?
    aynı sayfa üzürinde hem 1-9 ağustos 2008 ve 1-9 temmuz 2008 yazıyordu ve tarih 2008 temmuzunun son haftasıydı. daha sonra baktığımda*değiştirmişler afişleri yani bizim verdiğimiz vergiler hazinen kasalarından gürül gürül böyle belediyelere akarken adamlar ankaranın dört bir yanını bu afişlerle kaplamışlardı.
    #3760061 (estel, 02.08.2008 16:44)
  10. ankara büyükşehir belediyesinin parasının çok olduğunu gösteren etkinlik.

10 şarkıcıya 40 bin ytl'den * 400 bin ytl. aracılar su bu hiçbiri bu ücrete dahil değil,

afişler , etkinlik için gereken bilimum malzeme, görgüsüzlüğün olmazsa olmazı havai fişekler -öyle çok ki gündüz gözüyle de atıyorlar-, şunlar bunlar...

1 trilyonun üzerinde para her halukarda gider.
    peki iki gün önce bir yasayla haciz edilerek alınması yasaklanmış olan borç ne kadar?
    5 milyar ytl!!!

doğru yoldasın melih, bu milletin yıllardır dilinden düşürmediği atasözünü benimsemiş ve o yolu tutmuşsun, doğru yoldasın.

(bkz: deveyi diken milleti s*ken makbuldür)
    #3763374 (xargn, 03.08.2008 11:23)
  11. dun aksam televizyonda bir kismina denk gelip yarildigim organizasyondur. soyle ki: melih gokcek efendi sahneye cikip iste festival dedigin boyle olur falan filan baabindan konusmaktadir, ardindan gulben ergen hanimefendiye hosgeldin falan, plaket verir.
    sonrasinda sunucu gulben ergen'e vermek uzere melih gokcek'e bir hediye paketi uzatir. iste suprizlerle dolu gece falan derken supriz olarak hediye paketinin icinden gulben ergen'in ilkokul formasiyla cektirilmis fotografi oldugu iddia edilen cerceveli bir fotograf cikar. bu esnada ise benim yarim yarim yarilmalarim baslar,zira fotograf mavi onlukle cekilmistir. 24 yasindaki ben bile mavi onlugu ucundan yakalamisken nasil olur da gulben ergen ilkokulda mavi onluk giyer diye dusunurken hanimefendi olayi caktirmamaya calisir, melih gokcek o tatli gulusunu sergiler, cok yetkili bir kisi arsivlerden bulduk kem kum falan fistik derken konser baslar.
    #3768082 (nanocu, 04.08.2008 11:36)
  12. (bkz: eski hipodrom alani ve melih gokcek yaraticiligi)
    #3787438 (Nexagon, 08.08.2008 11:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

buyuk ankara festivali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyuk ankara festivali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyuk ankara festivali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about buyuk ankara festivali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » sevgiliyle uyumak » kpssbelgesi com » ilker tahsin » tesbih tasiyan erkekler » basegmeden » slash » mhp ile dtp arasindaki benzerlikler » kazakca » bilkentkampus » yeni sevgilinle aran nasil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dinya » kaskay turkmenleri » raki sisesinde yazmasi gereken uyarilar » termal otel » williamcarter » the memory remains » sozluk bana is bul » bas evlen » giacomo puccini » yazarlara etiket koyan yazar