buyuk amerika projesi 

kapat
  1. Türkiyenin BOPun intikamını ABD den almasıdır. ABD nin parçalanmış sınırlarını bizim Türklerin autocad da cizmesidir. Türkiye Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün aşağıdaki açıklamalarıyla yakında resmen başlayacaktır:

Yeni bir Amerikanın zamanı geldi. Son yaşananlar yeni bir amerikanın doğum sancılarıdır.
    #520974 (lucesprit, 10.08.2006 12:03)
  2. Akabinde taş hatun Condi Rice'ın şu açıklamaları kaçınılmazdır.
    There is no super power but Turkey to say stop to the occupation.But Turkey's silentness is so upsetting.
    #521011 (lucesprit, 10.08.2006 12:16 ~ 11.08.2006 10:14)

© 2008 - uludağ sözlük

buyuk amerika projesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. buyuk amerika projesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyuk amerika projesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brindarim » ayyas » bira » oz aramizdi » kani » buyudukce degisenler » bu kadin hep sarki soylesin ben dinlerim » camide gegiren insan » pratisyen » cok kadin hic kadindir oglum yalnizliktir sonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games