buyuk adam 

kapat

1. niyeyse herkesin olmak istediği.
    halbüse ne kadar büyüksen görme duyun o kadar rezil haldedir; dü$ünün yaa bir amip bir öglena olduğunuzu... kimbilir ne kadar büyük olacak her $ey, daha ayrıntılı?!

hülasa... büyük adam olmak her $eyi küçük görmeyi getirir, tasvip etmiyorum...
    #2018345 (sidikli, 27.07.2007 03:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

buyuk adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyuk adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyuk adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about buyuk adam. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kocaman adam olmasina ragmen oyun oynayan insan » andrei kirilenko » cuval tartma muduru » web sunucu » adamotu » somali korsanlari » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fetret devri » metin 2 » ataturk ile ilgili siirler » piranometre » kesnizani » techir kanunu » sevgi guzellik ister » var misin yok musun tony » ctunnel » lidyalilar » yogurt yapmak » aksin bacaklarimdan milyonlarca dogmayacak cocu » bedava pono siteleri » faux depart » faux depart » turbanli olup mezarlikta sevisen kiz » hacettepe » kizlarin tabiatinin sozluk yazarligina uymamasi » hem kaderi belirleyip hem cehennemde yakmak » insectivora » naksidil valide sultan » 30 kasim 2008 houston rockets s a spurs maci » biji serok osman » keske her hafta derbi olsa » entry ve nick uyumu » serdar yayinda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » naksidil sultan » sofia » darussafaka ayhan sahenk spor salonu » hazimsiz besiktas taraftari » nikagda » ironi » uludag sozluk kizlar zirvesi » 720256 no lu silahim bos ve emniyettedir komutanim » yapracigi goren balik » nedenicinasil