buyuk adam olsun ninni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buyuk olsun
  2. bir buyuk ictim ben sifalar olsun
  3. buyuk adam
  4. buyuk adam kurami
  5. buyuk adam kucuk ask
  6. adam olsun yeter
  7. buyuk adam olmaya gerek yok
  8. ben nasil buyuk adam olucam
  9. ben nasi buyuk adam olucam
  10. buyuk unlu uyumuyla konusan adam

© 2008 - uludağ sözlük

buyuk adam olsun ninni başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. buyuk adam olsun ninni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyuk adam olsun ninni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uc eksi oy alan yazarin olmesi » mahir cayan in ergenekon orgutu uyesi olmasi » yumurtanin fircalanmams tarafi » bayanlarin futbola dair sorulari » capello » metallica konserinde kuran la sahneye atlamak » cidde » anlasmali evlilik » ms visual studio » fethullah gulen in hic evlenmemesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci