buyuk adam kurami 

kapat
  1. Toplum ya da tarih olaylarının oluşumunu o dönemdeki büyük adamların etkileyip yarattığı görüşü.
    #1908728 (rectoa, 11.07.2007 14:24)

© 2008 - uludağ sözlük

buyuk adam kurami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyuk adam kurami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyuk adam kurami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz de mi lost olsak » milli egitim bakanligi bursu » eski sevgiliyi facebook da gormek » hayri hicler » teror » x takimi taniyalim » yalnizligin farkina varmak » ankaragucluler saraba dustuler » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » saros korfezi » voznesensky » gobekli » kira parasini vermeyen ev arkadasi » dagdan gelmis ayi » soza » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » izmirli kizlar » erkek jinekolog » turuncu kusak » yabanci dil bilmek » 2008 2009 uefa kupasi g grubu » rapidshare » zakk wylde » autoshow 2008 » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » esen fizik » fenerbahce huzurevi » yarim kalmak » osman gokcek » nubuntu