buyrun burdan yakin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir de burdan yakin
  2. en yakin arkadasin baska yakin arkadasi
  3. en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak
  4. buyrun siz
  5. buyrun benim
  6. buyrun bakalim
  7. buyrun ne alirsiniz
  8. buyrun sozleri
  9. buyrun bu da sozleri
  10. buyrun efem

© 2008 - uludağ sözlük

buyrun burdan yakin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyrun burdan yakin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyrun burdan yakin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harp uzerine » coming back to life » kecilere prezervatif takmak » poseti yikayip balkona asan anne » yumatu » bestrafe mich » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » ulkuculerin imaj degisikligine gitmesi » pur blanca » aleksei grigorievich stakhanov » nod32 » postmodernizm » fuat saka » kizlarin guzel erkek gorunce verdigi tepki » ahmet buhan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » tatil sonrasi ise baslamak » sozlukteki postmodern yazarlar » bes bin liranin da sozu mu olur » sampiyon bursaspor » default » if you go away » takimi tarafindan deplasmanda unutulan futbolcu » muteahhit » cilavuz koy enstitusu » kim en yakinindakini taniyabilir ki » sozlugu kizlarin yonetmesi » duygulari serbest birakmak » kucuk hirsiz el feneri buyuk deniz feneri kullanir » yakup sevindik