buyrugu 

kapat

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gel buyrugu
  2. tanri buyrugu
  3. adalet buyrugu
  4. imam cafer i sadik in buyrugu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

buyrugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buyrugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buyrugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about buyrugu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozluk yazarlarinin itiraflari » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » ask » igrenc espriler » stevemcqueen » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » seri eksi oy veren ibne » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yazarlarin aslinda demek istedikleri » uludag sozluk ten soguma nedenleri » karpuzkabugu » kacak kelebek » no promise » web sunucu » adamotu » somali korsanlari » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fetret devri » metin 2 » ataturk ile ilgili siirler » piranometre » kesnizani » techir kanunu » sevgi guzellik ister » var misin yok musun tony » ctunnel » lidyalilar » yogurt yapmak » aksin bacaklarimdan milyonlarca dogmayacak cocu » bedava pono siteleri » faux depart » faux depart » turbanli olup mezarlikta sevisen kiz » dwight howard » santos mirasierra » kuvayi milliye neyse hamas da odur » don bana » simon and garfunkel » ben mevlana degilim adam ol oyle gel » osmotr » ilk gunden seni seviyorum diyen kiz » slash » chautauqua » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ssgss » a state of trance » yaslilarin en hasta benim yarismasi » medieval 2 total war » yazar nicklerinin bir alt versiyonlari » immanuel kant » ayhan sicimoglu » mustafa » william carter » ruzgarin olumsuz etkileri