buy one get one free 

kapat
  1. ingiltere de sık uygulanan bir pazarlama stratejisidir. yıl içinde pahalı fiyatlarıyla götünüze giren malları indirim sezonunda yanında bir tane bedavasıyla satın alabilirsiniz.
    #2542840 (leblebi tozunun hastasiydim, 01.11.2007 11:31)
  2. amerika'da da uygulanan yontem ama genelde "buy 2 get 1 free" seklinde.
    #2542845 (limon cicegi kolonyasi, 01.11.2007 11:33 ~ 12:45)
  3. ömrümün iki ayında sıkça kullandığım "buy one get the second half price" önermesinin biraz abartılmıs durumu. anlamıyorum nasıl ikincisini bedavaya veriyorlar yüzde iki yüz (rakamla 200) kar mı ediyorlar? * kafam almıyor bu insanlardan ne kadar kazık yedigimi.
    #2542913 (KisiselBirIleti, 01.11.2007 12:03)
  4. (bkz: bir alana diğeri bedava)
    #2542917 (dalton ana, 01.11.2007 12:04)
  5. (bkz: hayvan git lan bi)**
    #4014306 (oneydilan, 27.09.2008 00:37)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

buy one get one free başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. buy one get one free ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu buy one get one free nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about buy one get one free. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » christian andreas doppler » tim burton » eyersiz atlar » mehmet elkatmis » vladimir ilyic lenin » wolf » skolko » oyuncak cep telefonu » ilk ask » kiraz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » under the sign of the black mark » hadis » hayme ana » insanin kendi kendini aldatmasi » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » 24 hours » mehmet eymur » body salonlarindaki kasinti tipler » kiyamam kelimesini kullanmamis turk kizi » dvdquorum