butunuyle kuskudayiz 

kapat
  1. sizofrengi adlı derginin şahane sloganı(idi). hani bir yandan tebessüm ettirip öte yandan vay be dedirtmesi ile ne kadar yerinde bir motto olduğunu kanıtlamıştır.

ah bu dergi yeniden çıksa hepten kuşkuya düşşsek. düşsek ve kuşku kanadımız olsa.

kuyulardır, derindir, içinde adam vardır
    yusuf bile düşmüştür aleyhisselam.
    #3419679 (akustikcinayet, 19.05.2008 22:14 ~ 22:15)

© 2008 - uludağ sözlük

butunuyle kuskudayiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butunuyle kuskudayiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butunuyle kuskudayiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk beyniyle uretilmis super cumleler » justin tv » yaratici msn iletileri » yasar kemal » pestamal » igrenc entryler » askla karin doyuranlar » 100000000000000000 » sozlesmeli subaylik » bahcelievler lisesi » kuresel finans krizinin kapitalistleri emo yapmasi » mount and blade » nazim hikmet ran » ergenekonu tersten dusunmek » ankarali kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » su 7b » pgr » bahceli muhatabim degil » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » there will be blood » hayal kuramamak » tabuttamenemenyapanimam » turk futbol tarihini yakan sozler » agriyi kesmek icin bulunan yontemler » ne yazsam kimseye yaranamiyorum » ranfor » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » bize f16 degil katir verin » hakem kalk dedi » 14 ekim 2008 washington wizards new orleans maci