butun yaz yazdim 

kapat

1. yaz tatilini ya da yaz donemini, surekli internet ve bilgisayar basinda sozlukte yazarak geciren yazar cumlesi.
    #3853005 (syme, 22.08.2008 05:34)
  2. yeni tanisilan bir yazarla ozelden yazisilirken, neler yaparsin, is guc nedir gibi bir sorunun karsiligi olabilen cumledir.
    #3853006 (dahii, 22.08.2008 05:36)
  3. (bkz: bütün yaz mezar kazdim)
    #3853009 (mulayim, 22.08.2008 05:37)
  4. (bkz: get a life)
    #3853011 (elmo, 22.08.2008 05:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

butun yaz yazdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun yaz yazdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun yaz yazdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about butun yaz yazdim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» web sunucu » adamotu » somali korsanlari » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fetret devri » metin 2 » ataturk ile ilgili siirler » piranometre » kesnizani » techir kanunu » sevgi guzellik ister » var misin yok musun tony » ctunnel » lidyalilar » yogurt yapmak » aksin bacaklarimdan milyonlarca dogmayacak cocu » bedava pono siteleri » faux depart » faux depart » turbanli olup mezarlikta sevisen kiz » say bak » erkek doktorlar » yabanci dil bilmeyen ogretim gorevlisi » fiji » uzay arabasi » fenerbahce besiktas derbileri » daniel guiza nin gol atabilmesi icin gerekenler » gurur » ticaret hayatina atilan cocuk » askin sen hali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » karl marx in hakli olmasi » 24 hours » yehova » corpsebride » kvitantsiya » ask for answers » arboretum » jimmie vaughan » hipokondriyak » georgi dimitrov