butun vanlilarin esenyurta goc etmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. fb nin butun brezilyalilari transfer etmesi
  2. akp nin beraat etmesi
  3. akp nin tarihi yok etmesi
  4. rte nin amerika ya goc etmesi
  5. icinin ciz etmesi
  6. chp nin trt yi boykot etmesi
  7. papa nin camide dua etmesi
  8. tdk nin tarkan a tesekkur etmesi
  9. ben butonunun isyan etmesi
  10. abd nin turkiye yi isgal etmesi

© 2008 - uludağ sözlük

butun vanlilarin esenyurta goc etmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. butun vanlilarin esenyurta goc etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun vanlilarin esenyurta goc etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fotograf cekilirken fotografa yavsayan tip » brooke shields » estetik yoksunu hayat » sevgiliden ayriligin ilk saatleri » hatirla sevgili » testosteron » hayatin anlamini askta bulan insan » the sims 2 ikea home stuff » tasinabilir bir aygittan oturum acan solcu » trafik polisi vatandas diyaloglari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games