butun sozluk yazarlarini entel sanmak 

kapat

1. Çok yanlıştır. Sözlük diyince zeka seviyesi yüksek bir yer akla gelinebilir ama bunu "hepsi entel" tarzında söylemlerde bulunmak yanlıştır. Sözlüğe ilk bakış atan bazı kişiler böyle düşünür ve yanılır.
    #3521785 (sozlugun ebesi, 10.06.2008 22:45)
  2. entel takilmak ile entellektuel olmanın arasındaki fark bilmeyen şahıslardır.
    #3521961 (Bard of Hell, 10.06.2008 23:16)
  3. hepimiz dünyanın sırrına ermiş insanlar olduğumuzdan doğru ve yerinde tespittir. hatta az önce yaralımasalçocukları adlı genç kitap okuayacağım diyerek msnini kapattığında vay entelim şeklinde tepkiyle uğurlanmıştır. yada rendekar adlı genç ise pencere kenarında mor menekşe besleyip tütsüler yakmaktadır. bense hiç saymayayım.
    #3522025 (cayyas, 10.06.2008 23:27)
  4. sözlük yazarı dediğimiz şey düşünebilen artı buna ek olarak düşündüklerini yazabilen insan tipidir...hı eğer buysa "entel" olmak;
    +aneeey entel mi oldum ben şimdi?
    #3522041 (bokcan, 10.06.2008 23:30)
  5. (bkz: entel de neymiş)
    * * *
    #3522111 (Tyrael, 10.06.2008 23:40 ~ 23:41)
  6. mütemadiyen genellemektir.
    #3522145 (yasakani, 10.06.2008 23:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

butun sozluk yazarlarini entel sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun sozluk yazarlarini entel sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun sozluk yazarlarini entel sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about butun sozluk yazarlarini entel sanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » pau sozluk » star wars the clone wars lightsaber duels » pezzo soprano » tramola » nancy carr » sosyalist » krep » istenmedigini hissetmek » ankaragucume gidiyor boyle yasamak » osmanli cumhuriyeti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nedenicinasil » saat eti kemik geciyo » jason kidd » karakus » kupalnik » sobor » soz bulunamadi » hasmet babaoglu » birinci gulbahar hatun » diapsida