butun sifatlari tamlarim 

kapat
  1. çiçeğinin neresinde olduğunu bilmeyen 5.nesil yazar.
    (butun sifatlari tamlarim, 20.02.2008 14:20)
  2. bütünleyici bir yazar hoşgelmiş.
    (yoksa yamuluyor muyum, 20.02.2008 14:28)
  3. orjinal nickli bir yazar. *
    (dusunmuyorumoyleysemalim, 25.02.2008 17:28)
  4. sözlükler aleminde gördüğüm en güzel nicklerden birine sahip yazar. şu online olanlara "bakalım tanıdık var mı diye bakarken" birden çarptı gözüme. ağlamaklı oldum. hafif bir sinir bastı bedeni mi. ne olmuştu da önce onun aklına gelmişti.
    (commensalist, 04.03.2008 21:06 ~ 21:07)
  5. birlikte sıfat tamlaması olmak istediğim yazar. ayrıca kendi ba$lığımı kendim açarım, tek ta$ımı da kendim alıp kendim takarım derecesinde hareketlerde bulunmaktadır. ho$gelmi$ nesilda$tır.
    (speedygonzales, 07.04.2008 01:17)
  6. (bkz: belirtisiz isim tamlaması) *
    (nedir yani, 07.04.2008 01:19)
  7. (#3240778) ile beni geçmi$e götürerekten koparan yazar. alkı$lanası ki$i.
    (speedygonzales, 07.04.2008 13:33)
  8. nickini çok beğendiğim yazar.hoşgelmiş.
    (pharmaton21, 07.04.2008 14:13)
  9. benim yeni mi yeni, şirin mi şirin, insanda bolca iyi dilekler edesi his bırakan sevgili kardesim kendisi.
    (lalalaudi, 14.04.2008 22:48)
  10. nickimin altına değersiz düşüncelerini yazan yazardır. çok sevindim açıkçası mesajını görünce, çünkü yazdıklarımın nefret ettiğim kitleye derin etki yapmasını istiyorum ve bu mesajla etkilenmelerin başladığını hissetmemi sağlamıştır.

yaptığım tespitlerde, henüz bu yazarın bulunduğu kitleyi belirlemedim, o nedenle yakın zamanda hangi gruba girdiğini buraya yazacağım. ama bunun kendisini pekte sevindireceğini zannetmiyorum.

edit:
    (bkz: coming soon)
    (bildiginandaval, 29.04.2008 16:28)
  11. insanın katılmadığı düşünceleri de değerli bulan yazardır. nefret edilen kitleyi insan kendisi mi belirler yoksa yazdığı entryleri beğenmeyenlerden nefret edip kendine kitle mi yaratır. hepsini geç huzursuz bir ortamın insanı olup nefret kitlesi edinmektense huzurlu bir ortamın insanı olup saygı ve sevgi görmektir asıl değer. insanlara tafsiyede bulunup yol göstermek , biraz daha düşünerek entry yazmasının kendisi için olumlu olacağını belirtmek de suç olmuş. bana katılmayanlara da derin etki yaratıyorum düşüncesi değersiz değil ancak baya komik. sana katılmayanlar eksiler geçer. sana katılmayıp yol göstermeye çalışanlarda suç.

edit:
    (bkz: komik siin)
    (butun sifatlari tamlarim, 29.04.2008 16:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sony ericsson j220i » entrylerinizi takip ediyorum cok hossunuz » antakya nin tarihi eserleri » maraton a kapatma cezasi » burda » eren komurlu » mor ve otesi » bir zihin kirliligi kaynagi olarak sozluk » bencil insan tavirlari » torrent arena » kimlik sonnet si » senkaya nin tarihi eserleri » aydin fest 08 » battalgazi nin tarihi eserleri » aga dizileri » ali kirca » fikret bey » ooze venue » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » askerlikte son gun » neda » topuklu ayakkabi » torul un tarihi eserleri » koller » mulayim » sezerin veto ettigini gul onaylar » mevzuhal » kirmizi baslikli istasyon sefi » elini attin mi et gelecek et a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa