butun sarkilari ayni fabrikadan cikmis gibidir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayni fabrikadan cikmis gibi salinan hatunlar
  2. ayni fabrikadan cikma tikkyler
  3. ayni fabrikadan ciktigi belli olan besteler
  4. butun kizlar ayni hepsi ayni
  5. butun slow sarkilari ezbere bilen ebleh kiz
  6. winamp daki shuffle modunun evirip cevirip ayni sarkilari calmasi
  7. butun erkekler ayni
  8. butun erkekler ayni seyi ister
  9. butun sifreleri ayni olan insan
  10. butun fasistleri ayni adaya hapsedeceksin

© 2008 - uludağ sözlük

butun sarkilari ayni fabrikadan cikmis gibidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun sarkilari ayni fabrikadan cikmis gibidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun sarkilari ayni fabrikadan cikmis gibidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brachiosaurus » galatasaray sevgisi » kurtlar vadisi » bayan » deusozluk adminleri » bak bu kizi uzersen karsinda beni bulursun » kiz tavlama teknikleri » alisan satilmis » gomcurmek » guns n roses » fc metalist kharkiv » templar » basimiz sagolsun » alarmli vibrator » tanriya ayar vermek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » football manager 2009 » kararlilikla surdurulen terorle mucadele » ne kamusal alani ulan allah her yerde » sozlukteki sadist basliklar » emirst » haydi gel bizimle ol » maxim tsigalko » karanlik gecelerde aglamak » zehir » aktutun karakoluna saldiranlar da bu ulkeye ait » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » telefonunu hep sessiz ve titresimde kullanan insan » nerede bu 8 bin yazar » facebook ortaklarinin ayrilmasi » camiye gitmek dururken evde anime izleyen cocuk