butun sanatlar tabiati taklit eder 

1. omnis ars naturae imitatio est orijinli latin özdeyişi.
    #2224911 (ELeCTrO, 29.08.2007 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

butun sanatlar tabiati taklit eder başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun sanatlar tabiati taklit eder ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun sanatlar tabiati taklit eder nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 5 ekim 2008 bugun senden igrendim sozluk » 50 karakter » kimbo » aktutun baskininda ergenekon parmagi » yap kurtul » seyduna turkuleri » total war » fadil vokri » topraktan yaratildigina inanan angut insan » evire cevire » yuksek muhendis » max bendo » gol sonrasi takla atan futbolcu » son kahve » mehmet eren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » megaherz » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » fenerbahce nin sampiyon olabilme ihtimali » aydin sayili » iktidarsiz jigolo » cok pis polemige girerim » postmodernizm » isine gelmeyince isine gitmemek » morfin » volkan sen » esref saati » 18 » itouch » carlos alberto oliveira capone