butun sagci kizlarin manken gibi olmasi 

kapat
  1. bakımlı ve özenli kızlar olmalarından dolayı daha dikkat çekici narin kadınsı ve havalıdırlar, sıfır beden olmayı tercih ederler, solcu kızlara göre daha çok yıkanıyor ve temiz giysileri seviyor olmalarından da kaynaklanabilir şeklinde tanımlanabilecek bakış açısıdır.
    #2251141 (bohembebek, 02.09.2007 23:33 ~ 23:34)
  2. (bkz: genelleme yanlıştır)
    #2251201 (la douce, 02.09.2007 23:41)
  3. (bkz: manken olmak için siyasi görüşünü değiştiren kız)
    #2251210 (t bag, 02.09.2007 23:42)
  4. bu önermeden neden kimsenin haberi yok? çünkü böyle bir durum yoktur.
    #2251273 (brkarsy, 02.09.2007 23:51)
  5. sosyal demokrat kızları hakkında yorum beklenen genelleme.
    #2251478 (momur, 03.09.2007 00:15)
  6. bir sevgilim sayesinde,öğrendiğim durum. sevgilim önceden komunistti, sonra trend'in bu olmadığını fark edip, ideolojisini,sağa kaydırdı, kız bir güzelleşti bir güzelleşti, ulan dedim, allah sağcılardan razı olsun, bir de heil hitler demiştim, hey gidi gençlik.
    #3171773 (rockandroll, 21.03.2008 16:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

butun sagci kizlarin manken gibi olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun sagci kizlarin manken gibi olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun sagci kizlarin manken gibi olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about butun sagci kizlarin manken gibi olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » allah a inanma sebepleri » hey amigo » patrick star » erkegini elinde tutmak icin seks yapan kadin » 29 kasim 2008 eskisehirspor denizlispor maci » birisiyle ayni odada uyurken ilk osugu beklemek » duzce ayaklanmalari » kalbin kirilmasi » gece yururken arkadan kopek taklidi yapan erkek » tertep turkleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » armand van helden » koylu kadinlarin turban takmamasi » kara carsafli chp liler » turk telekom » i ll still kill » nogay » harun tekin » naksidil valide sultan » body salonlarindaki kasinti tipler » yeni bir sayfada sana bakmak