butun ortopedik engellilerin oldurulmesi luzumu 

kapat
  1. temellerini hitler in saf ve sağlam alman ırkı ideasından alır. tıpkı onun gibi ve fakat bir farkla- zira hitler aynı zamanda ırkçıydı- sadece özürlü insanların yaşatılmaması gerekliliğini savunan faşizan bir düşüncedir. bir ülkenin genç, sağlam verimli bir nüfusa sahip olabilmesi için, çürüklerden eziklerden temizlenmesi gerekir. bunun şartı da ortopedik yani eli ayağı götü tutmayan özürlülerin itlaf edilmesi, ortadan kaldırılmasıdır. akli özürlüler zaten bir gün bile yaşatılmamalıdır. yaşlılar moruklar , iflah olmaz obezler, kısır insanlar hep bu gruba sokulabilir. zaten bu tür insanlar toplum tarafından da dışlanmaktadır. hor gözle bakılmakta,alay edilmektedir. öldür gitsin. yani yaşayıp da ülke kalkınmasına bir faydası mı olacak? hazır lokma yiyip yiyip sıçacak. durduğu yerden külfet de külfet. oysa ülkelerin dinamik, atılgan enerji dolu insanlardan oluşması ve bunların birleşmesinden verimli güzel çocukların olması gerekmektedir. yani bir adam kör mü? tamam o adamdan daha hayır gelmez. sonuçta kimsenin acitasyonunu demogojisini, zırlayıp ıkınmasını çekebilecek bir devletin ne sabrı ne zamanı vardır.
    işte bu tür düşünceler alçak faşizmin temel ilkeleridir. geçende cahal bir türbanlıyla tartışıyordum. ona en büyük hakaret olarak sen faşistsin dedim. oysa amacım onu birazcık kızdırmaktı. bu ise "faşistim iste ne var bu kadar faşizm faşist deyip duruyorsunuz" deyince faşizmi birazcık yazayım dedim. tabi günümüzde akp nin yargıya ve her çeşit alana yaptığı kadrolaşma da parlementer bir faşizmdir. ayrımcılıktır. eksi veren de faşisttir. yok lan şaka.
    #3010806 (siniir, 16.02.2008 01:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

butun ortopedik engellilerin oldurulmesi luzumu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun ortopedik engellilerin oldurulmesi luzumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun ortopedik engellilerin oldurulmesi luzumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about butun ortopedik engellilerin oldurulmesi luzumu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» digestive » kapak sozluk teki simsicak aile ortami » wisc r zeka testi » www bombabomba com » turan cevik » hazine gov tr » izlense » var misin yok musun tony » hacli seferleri » emre aydin in eski sevgilisi » ezikfb » signomi » bira kapaginda cami resmi » maliki yevmiddin » raining stones » star da cikan yabanci filmler » seher sahin » tali yol » vtunnel kullanarak ktunnel e girmek » sisko kadin » aziz yildirim in fenerbahce baskanligini birakmasi » disko krali » iyi ki universite okumamisim » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » nathaniel fisher » annabell lee » genelkurmay baskani nin kizi olmak » 1980 darbesi » jeff waters » secret1907 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » bayrak diregi ve bir insana etkisi » tanri misafiri » kalamar » can yucel » ponos » ironi » gurhan87 » bakire kizla evlenmek isteyen kiz » azil » selvi boylum al yazmalim