butun meclis uclu butun meclis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. meclis tv
  2. meclis
  3. meclis i ala
  4. meclis baskani
  5. meclis parki
  6. meclis hukumeti
  7. k9 meclis kavgalari
  8. meclis kavgalari
  9. meclis baskanlari
  10. meclis lokantasi

© 2008 - uludağ sözlük

butun meclis uclu butun meclis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun meclis uclu butun meclis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun meclis uclu butun meclis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anket baslik » necati bilgic in arsenal maci sonrasi yorumlari » syme » july4th » umbertobaggio » emre kongar » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » mesut ozil » fazil say » askerligi istemeyen solcu » seni anliyorum » maske takmak » yaprak sarmasi » agizda yara varken biskrem yemek » bilemiyorum altan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lions in a cage » alabanda » super lig de anadolu takimlarinin patlamasi » yasayan islam » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » cok pis polemige girerim » fenerbahce nin tsl de taraftar sampiyonu olmasi » fenerbahce de teknik direktor olmak » casuslugun temel kurallari » onurkul » kara mi kizil mi » hey dostum fransa demistin irak cikti » semra hanim » yusuf simsek » christian troy