butun mallar toplandik msn zirvesi 

kapat
  1. 15.10.2008 tarihinde saatler entry saatinden 8 dakika kadar ilerideyken bir grup uludağ sözlük malının toplanmış olduğu güzide zirvedir.

salıncağın mallıktaki yeri ve önemi, en mal kim tartışması, köpeklerin çiftleşmesinin mallığa etkileri, silkinip kendine gelmenin olanaksızlığı gibi konular üzerine yoğun fikir teatisi yapılmaktadır.
    #4090086 (cemsbg, 15.10.2008 02:06)
  2. (bkz: enlerin malı yarışması yapılan zirve)erzincan'lıyım çok heyecanlıyım katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum.
    #4090094 (vegetarian butcher, 15.10.2008 02:08 ~ 02:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

butun mallar toplandik msn zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun mallar toplandik msn zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun mallar toplandik msn zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about butun mallar toplandik msn zirvesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» web sunucu » adamotu » somali korsanlari » fecebook a uye olmamis kiz bulup evlenmek » fetret devri » metin 2 » ataturk ile ilgili siirler » piranometre » kesnizani » techir kanunu » sevgi guzellik ister » var misin yok musun tony » ctunnel » lidyalilar » yogurt yapmak » aksin bacaklarimdan milyonlarca dogmayacak cocu » bedava pono siteleri » faux depart » faux depart » turbanli olup mezarlikta sevisen kiz » zepoha heampe » chris duhon » tuvaletteyim canim siciyorum » stavropol turkmenleri » emel kiz ogrenci yurdu » suavi karaibrahimgil » yaran entryler » jason kidd » kurtlar vadisi pusu » gozlerin ustunde olmasini isteyen bayanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » people you may know listesinin erkek dolu olmasi » katrin » bluevelve » alice s adventures in wonderland » sevgililerin birbirlerine sorduklari sorular » rabia bala hatun » agamyrat kurt » jakobenlerin sonuncusu » cinsiyete gore sarki editlemek » altay turkleri