butun kitaplarini okumadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. butun dinlerin kitaplarini okumak
  2. kitabini okumadim ama dizisini seyrettim
  3. urfa da oxford vardi da ben mi okumadim
  4. kitabini okumadim ama oyununu oynadim
  5. kitabini okumadim ama filmini seyrettim
  6. kitabini okumadim ama filmini izledim geyigi
  7. atin piyasa kitaplarini cope
  8. taninmamis yazarlarin kitaplarini bastirmak
  9. kenan evren in kitaplarini bagislamasi
  10. kitaplarini satmak zorunda kalan insan

© 2008 - uludağ sözlük

butun kitaplarini okumadim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun kitaplarini okumadim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun kitaplarini okumadim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nane limon » sungur savran » kuresel isinmanin yararlari » ask bekletir » goncourt akademisi edebiyat odulu » paramparca » her turlu pisirim yapilir » fc oranges » serbest kararlilik » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » amo felicitas » don kisot » 80 lerde cocuk olmak » ilkokul hayati boyunca ismiyle dalga gecilen cocuk » sinuzit agrisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » borg el arab stadium » albert finney » sevgilinin hasta olmasi » italiano » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » ayabakan » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » beklenti » a fine romance » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » jet turleri » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » se7en » ask yaralar » pkk nin silah birakip teslim olmasi