butun hatunlar mi hasta olur bir insana 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukteki tum hatunlar bana hasta
  2. seven insana samanlik seyran olur
  3. yasli genc herkes hasta olur size
  4. butun erkekler olur
  5. butun prensler sonunda kurbaga olur
  6. hasta olunca baskalari da hasta olsun isteyen insan
  7. hasta hasta okula gitmek zorunda olmak
  8. hasta hasta soguk su icmek
  9. hasta olduguna inanmayan hasta
  10. hasta olana hasta olmak

© 2008 - uludağ sözlük

butun hatunlar mi hasta olur bir insana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun hatunlar mi hasta olur bir insana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun hatunlar mi hasta olur bir insana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fasistcan » 6 ekim istanbul un kurtulusu » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » eyvah turkler geliyor » yaran msn iletileri » yurtkur internet sitesi » fethullah gulen » insan » ozur diliyorum » mantar » trabzon » metroda kadinlara okuz gibi bakan okuz » atesin cevresinde toplanmak » the unforgiven » abdulmelik firat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gama bomb » cukkaci ahmet hoca » youtube » the truman show » ahmet turan alkan » nacizanebilgi com » besinci nesil silik » jandarmanin sirinler koyune baskin duzenlemesi » tanri ya isyan etmek » is donusu evin merdivenlerinde soyumaya baslamak » milyoner dede » kendi kalesine gol atip sevinc yasamak » yeterli para olmadigi icin karakolu tasiyamadik » kitap yazip bastirmamak » irak ta tas ustune tas omuz ustunde bas birakmamak