butun genellemeler istisna kabulu ile yapilir 

kapat
  1. butun genellemeler yanlistir, `diye bir element uydurulmuştur sözlük alemlerinde, racon olmuştur herhangi bir tespitin altına yazılması. ülen tamam da bana göre tespit sana göre genelleme yapan, bilmez mi istisnanın ne olduğunu, ona göre fikir yürütmez mi, genelde böyledir demek istemez mi?! ha yanlış ise sence o genellemesi , yanlıştır, genelde öyle değil böyledir dersin.
    #1805706 (sıpa, 22.06.2007 15:14 ~ 21.07.2007 00:30)
  2. (bkz: dudak payı)
    #1805927 (laedri, 22.06.2007 16:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

butun genellemeler istisna kabulu ile yapilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun genellemeler istisna kabulu ile yapilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun genellemeler istisna kabulu ile yapilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about butun genellemeler istisna kabulu ile yapilir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » birahane darbesi » kendini disardan izlemek » the doors of perception » komunizm » uludag sozluk ten baslik calan mal » nasyonal sosyalist turk hareketi » seni unutmadim ama hatirlamiyorum » 2 el kisa film festivali » oldugunde cehennemde ilk konusacagin kimse » julia dream » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » new york knicks » sakatlik » karakutu yayinlari » yobazlarin maskeleri » adim adim anal seks » fethullah gulen » kapitalanlagegesellschaft » eski sevgilinin anne olmasi » mrtince » gammaz