butun doga sana partner be kardesim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sutu doktugune uzulme butun doga sana karsi
  2. vermiyorum sana kiz miz kardesim
  3. kardesim ruzgar kardesim deniz
  4. cep partner
  5. partner
  6. kahrolsun cep partner
  7. icra partner
  8. inter partner
  9. peugeot partner
  10. asik olunan partner ile evlenmek

© 2008 - uludağ sözlük

butun doga sana partner be kardesim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. butun doga sana partner be kardesim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun doga sana partner be kardesim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bsg » saban disli » yikik » yuksek kemer » ehliyet sinavina son gun calisan insan » omer urundul » elvan abeylegesse nin disleri » zengin kiz zengin erkek birlikteligi » en guzel kizlarin ankara da olmasi » thunderbird a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games