butun ankara semtleri gibi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. butun guzel zirvelerin ankara da yapilmasi
  2. butun kopekler rin tin tin gibi dusunur
  3. ankara ya bomba gibi dusmek
  4. sevgilim de butun erkekler gibi dur bakalimci
  5. sozlukte chat yapar gibi butun gun durmak
  6. butun sagci kizlarin manken gibi olmasi
  7. burasi hakkari ankara dan gorundugu gibi degil
  8. ankara ankara merkez akilli olsun herkes
  9. tanri gibi yarat kral gibi yonet kole gibi calis
  10. ankara ankara guzel ankara

© 2008 - uludağ sözlük

butun ankara semtleri gibi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butun ankara semtleri gibi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butun ankara semtleri gibi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kutumda buyuk var acun bey » iktidarsiz jigolo » batuhan karadeniz » poposuna t cetveli girmis endustri muhendisi » arteta » senden elektrik alamiyorum » kadin » gururla soylenebilecek sozler » myspace » fenerbahce nin asya sampiyonlar liginde oynamasi » ethem bey parki » fifa 09 » eyvah turkler geliyor » karnibahar kokusundan kurtulmak » dogunun limanlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alabanda » 4 ekim 2008 rem istanbul konseri » bulent ortacgil » dombey » bilgin gokberk » msn de yazisirken virgul kullanan insan » bestrafe mich » yaran yanlis okumalar » sukela » guzellik salonu » burdayim » mariachi » pkk kamplari bizim icin bbg evi » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » michael skibbe