butona onceden basmama regmen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pamuk eller butona
  2. ucan halida mars basmama problemi
  3. onceden
  4. onceden satis
  5. onceden x mi vardi
  6. mac basliklarini bir ay onceden parsellemek
  7. ben bunu onceden dusunmustum
  8. iki gun onceden arasaydiniz ya beni
  9. onceden buralar hep dutluktu
  10. got olacagini onceden kestirmek

© 2008 - uludağ sözlük

butona onceden basmama regmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. butona onceden basmama regmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu butona onceden basmama regmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eyvah dokuza bir yakalandik » rakimalboga » lucifer anarchos » dogan avcioglu » deli mi ne » gonenc esiyok » arkas holding » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » bas kaldiriyorum » eledim eledim holluk eledim » icerde » bobby knight » vitorino gabriel pacheco antunes » bize emir degil cevap verin » 100000000000000000000000000000000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilker basbug » fazil husnu » on numara » bir delinin gunlugu » psikolojik olarak tatmin olmayan erkek » yedik ictik busbutun ustune ister bi tutun » seni seviyorum » asla verdigi sozde durmayan sevgili » hayatima giren erkeklerden orkestra kurulurdu » tuvalete kardesle birlikte gitmek » antikaci » vesta bakireleri » mustafca » black metal » cumlede gizli ibneyi bulmak