buton 

kapat
  1. düğme. elektronik veya dijital aygıtlarda kumanda etmeye yarayan parça.
    (Mr.Ram, 10.02.2006 21:16)

© 2008 - uludağ sözlük

buton başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seri eksi oy veren ibnenin hayat hikayesi » acilin ben muhendisim » fox tv » sendencocugumolsun » ahmet turk » seri eksi oy veren x muhabbeti » aluvyon yelpazesi » 3 haziran 2002 turkiye brezilya maci » dandin sevimli dev » sayisalda sadece 6 rakamini bilmek » eksi sozluk » ufolar aslinda naziler mi fenomeni » yilmaz vural in kiziyla cikmak » elimde degil » burcin 20 izmir » saatli » 7 haziran eskihisar raki balik var lan zirvesi » fourier series » sikke » akp ye kapatma davasi » resat calislar » askin bir fikra » ucuncu abbas » e muhtira » beni birakin gidip ladin i getireyim » camin sivi olmasi » turkiye cumhuriyeti vatandasligini haketmeyenler » yalayarak yasayanlar » bir arkadasin basina gelmis » sinceicould » genc fenerbahceliler » yeni baslayanlar icin orospu cocugu » 8 » klimalarin altinda bulunan pet sise » fuhus iddiasi ile evleri atese vermek » ispazmoz » capkin koca yalanlari » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » facebook diyaloglari » sebnem ferah » karin » alojenik transplantasyon » h » dort kadinla evlenmeyi ibadet sanan erkek » entrylerin hayal kirikligi yaratmasi » iddia makami » ayara baglamak » kor sans » kotu tecrube » merakli melahat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa