buss 

kapat
  1. 3. nesil yazar. *
    (kutupsal form, 09.01.2007 14:43)
  2. (#1159235) kardes sen karistirmissin, ücüncü nesilsin yazari. *
    (KoPuSh, 15.01.2007 19:13)
  3. sözlükte bulunup da kendini yalnız hisseden yazar.şu içten entry'sine (#2386946) cevap olarak diyebilirim ki biz yanındayız korkma. seni okuyor ve oyluyoruz. keyifle geçirdiğin vakitlerin bol olması dileği ile.

edit: kendi kendime bsg demek istedim birden.
    (e fe, 27.09.2007 02:19 ~ 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kavak yelleri » a 101 » guzel fakat hicbir erkegin ilgi gostermedigi kiz » ustun dokmen » grace » metin turkcan » ella » guzellik yarismalarinda aranan evlenmeme kosulu » four minutes » aither » harem » bu asansor 3 kisiliktir » 11 mayis 2008 estudiantes boca juniors maci » baga vir aykut » kadinlardan nefret etme nedenleri » first breath after coma » super arkadas » seri eksi oy vermenin cezasi » kent paul » kadi » hipotansif atak » aziz yildirim » anlamak » hayallerde yasiyor bazi ibneler » coskun buktel » fenerbahce galatasaray kardesligi » telefon » koc universitesi springfest 2008 » online olanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa