busou renkin 

kapat
  1. "Fullmetal Alchemist" ("Hagane no renkinjutsushi") kadar olmasa da, oldukça eğlenceli anime. gene simya, gene değişim/dönüşüm, gene komik tiplerin ortalıkta salak saçma zıplaya hoplaya gezmesi var. hele bir karakter var ki, "geyzen teyfiyk" tadında, sormayın. "önünde" kelebek olan tangası, ya da gene "önünde" kelebek olan, kurdelalı ve karpuz kollu kıyafetimsi ya da hiç olmadı, gene gene "önünde" kelebek olan mayo-tangası ile dehşetten zıp zıp zıplasanız da, düşmanına duyduğu saygı ve onu korumak için yaptıklarıyla ne düşüneceğinizi şaşırabilirsiniz. ayrıca bir çok animede karşılaşılabileceği üzere, tam "aha, bu sefer babayı yediler, öldüler, bittiler" derken abuk bir hareket ya da japon amca/ablaların mimik niyetine kullandıkları "şey"lerle gülemkte tıkanmak arasında kalabiliyorsunuz. kısa (yaklaşık 20'şer dakikalık) bölümleri de ara öğünlerde çerez niyetine rahat rahat yenmesini sağlıyor. meraklısına önerilir.
    daha detaylı bilgi için:
    (bkz: http://www.imdb.com/title/tt0877507/)
    (bkz: http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=1085)
    #3810452 (aksam vakti bir kadeh sarap, 13.08.2008 01:00 ~ 04.10.2008 01:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

busou renkin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. busou renkin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu busou renkin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about busou renkin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» araba yarisi oyunlari » yemekteyiz naim » alternatif cengel bulmaca sorulari » bal kutusu » sevdiye » osmanli atasozleri » denizli pekdemir avm » yolumuz gurbete dustu deki kaval sesi » ağza boşalmak » bayram gelenekleri » iyi opusmek icin yapilmasi gerekenler » romen rakamlari » her karsiliksiz ask bir cigliktir » her karsiliksiz ask bir cigliktir » hakan balta nin hamile esi » bas goz etmek » spor yaparken muzik dinlemek » azalan verimler kanunu » secretcv » saltuklar » mahfel » al bir de burdan yak » der meister » taylan cemgil » bitmeyen sevda » agir misafir » mr richards » modiodal » automotivist » cheetos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » vanuatu » turkiyem turkiyem cinnetim » curlin » orta dogu ve balkanlar » domal seks » sinavda ek kagit istemeyen ogrenci » yaran youtube yorumlari » lustral » gorevi kotuye kullanma » tramvayda bir hanimefendiye yer vermek