busef 

kapat
  1. adana burç okulları'nın düzenlediği lise öğrencileri arası proje yarışması.
    #190890 (tmr tr, 22.04.2006 21:21)
  2. bu yıl 28-30 nisan tarihleri arasında 3. sü düzenlenmiştir.
    fizik, kimya, biyoloji ve mühendislik dallarında düzenlenmektedir.
    ödülleri;
    1. 1400 ytl
    2. 900 ytl
    3. 600 ytl
    teşvik 300 ytl
    #206957 (tmr tr, 02.05.2006 18:19)
  3. gelecek yıl uluslararası yapılması düşünülen proje yarışması.
    #206959 (tmr tr, 02.05.2006 18:20)
  4. sonuçlarını gün itibariyle açıklaması gereken fakat hala açıklamayan yarışma.
    #3274179 (mamut, 15.04.2008 17:57)

© 2008 - uludağ sözlük

busef başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. busef ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu busef nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» timsah gozyaslari » bara giden kizin vermeye meyilli oldugu yanilgisi » the terminal » terorle mucadele kararlilikla surecektir » wall e » turhan tayan anadolu lisesi » vanti lator » koca haydar » sevgilinin olmesi » abberline » kimi raikkonen » istanbul kultur universitesi » atarax » cikolatali gofret » ist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ricardo diaz » thierry henry » state id » fantastik facebook gruplari » tayyip oglunu askere gonder » adventure » hani benim receb im receb im » jigga » kaspersky in urkutucu kedi cirlamasi » fc metalist kharkiv » ermenek » hararetli konusurken memelerini sallayan teyze » antonio lopez » lig tv canli skor servisi » italik yazasim var