bursankara 

kapat
  1. iki guzide kulubunun taraftarlarinin kurdugu olusum.
    iki şehirdik şimdi tek olduk
    tek ses tek nefes tek yürek olduk
    alem alkış tutsun dostluğumuza
    ankara bursa simdi omuz omuza
    #1218415 (mese odunu, 27.01.2007 18:47)
  2. Bursalı ve Ankaralı taraftarların ürettiği oluşum. yarısı sarı lacivert yarısı yeşil beyaz olan taraftar atkısının üzerinde yazar.
    #1269294 (uns, 07.02.2007 04:16)
  3. 06-16 bursaspor ve ankaragucu. turkiye super ligindeki tek mi tek dostluk gosteren taraftari olan iki takim. bir bursasporlu ankaragucludur, bir ankaraguclu bursasporlu. superligte bursankara oldugu surece herkes gorecek bu dostlugu. ve de tabii ki 'tra...ti kartal' marsini. yasasin timsahlar, cok yasa gecekondu...
    #1504391 (kani ronik, 08.04.2007 03:11)
  4. taklitleri türeyen oluşum.
    (bkz: sakaryalı)
    #2095374 (omrum tribunde gecti, 08.08.2007 21:17)
  5. teksas selim ve ali imdat'ın büyük gayretleri sonucu ortaya çıkan oluşumdur. türkiye'nin en psikopat 2 taraftar grubunun birleşmesini ifade eder ayrıca.
    #2246900 (jadeh, 02.09.2007 08:45)
  6. tek dost taraftar oluşumu falan değildir, zira ortada kayseri erciyesspor, kayserispor taraftarı vardır. dostluğu iki takımın kurulduğu tarihten bu yanadır...
    #2246906 (herostratos, 02.09.2007 08:50)
  7. ankara'daki öğrencilere burs verebilecekmiş izlenim oluşturan ankara bursu.
    #2246909 (herostratos, 02.09.2007 08:52)
  8. bugün biraz daha pekişmiş olan bursaspor-ankaragücü dostluğudur.zamanında teksas grubundan birinin üniversiteye ankara'ya gitmesi ve burada bursaspor atkı ve formasıyla maçlara gitmesiyle iki kulübün taraftarlarının birbirine daha da yaklaştığı söylenir.Daha sonra bu abimizin vatani görevini yaparken şehit olması iki tribünü daha da yakınlaştırır.Aslında çok eskilere dayanan bu dostluk son yıllarda giderek daha da alevlenmiştir.Bursaspor taraftarları 6. dakikada ankaragücü için tezahirat yaparken;ankaragüçlüler de maçların 16. dakikasında bursa lehine tezahürat yaparlar.Her bursaspor-ankaragücü maçında şehitlik ziyaret edilir,dualar edilir,yenilir-içilir.maçlarda alınan skorun bir önemi yoktur.önemli olan dostluktur.benim de bir çok ankaralı arkadaşımın ve ankragücü aksesüarımın olmasını sağlamıştır bu güzel olay.
    medya dünyayı ve dolayısıyla türkiye'yi istanbul'Dan ibaret sandığı için bu güzellikleri hiç aksettirmez.medyaya kapak olacak bir şampiyonluk almamızı sağla bursasporum.
    tek kardeş ankaragücü.
    yeşile sahip çıkalım,süper lig çöl olmasın.
    #2555002 (dumanlimusti, 04.11.2007 16:25)
  9. iki guzide kulubumuz olan,
    ankaragucu ve bursaspor"un centilmenlikleri ile bilinen ve beyfendilikleri ile taninan gecekondu ve teksas taraftar guruplarinin destekledigi guzel olusum.
    (ben bile inanmadim ya neyse)
    #2705159 (sahin k, 16.12.2007 22:56)
  10. (bkz: kankigiller)
    #2707181 (paleface, 17.12.2007 15:34)
  11. an itibariyle bursasporun ankaragücü karsısında 2-0 önde olması ve ankaragücünün iyice ateşe düşmesi ile zedelendiğini düşündüğüm dostluk ..
    #5020276 (yolyemez, 11.04.2009 15:15)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bursankara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bursankara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bursankara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bursankara. Copyrights of the articles are belong to their authors.